Contact

Heeft u een foutje gevonden op de site, of gewoon aanvullingen of tips? Via dit formulier, of info@rngmedia.nl kunt u contact opnemen met outdoorwinkels.nl

Nieuwe Samenwerkingen: wilt u uw outdoorzaak of outdoormerk vermeld hebben op outdoorwinkels.nl? Neem vrijblijvend contact op voor een samenwerking. Ik stuur u dan een voorstel. Vermelding kan in de vorm van een ‘listing’ (winkels/merk) of via een blog-artikel/review (specifiek product / productlijn).

Winkeleigenaren: Staat uw winkel al vermeld en heeft u aanpassingen of aanvullingen voor uw vermelding? Wij ontvangen deze graag! Vooral (unieke) tekst en foto’s van uw zaak zijn zeer welkom. U dient wel de rechthebbende van deze foto’s te zijn. Qua tekst kunt u denken aan uw assortiment, merken, specialisatie, eventuele extra services, een beknopte geschiedenis et cetera. Belangrijk is dat dit nieuw geschreven tekst is en niet eerder online gepubliceerd is. Google vindt het niet prettig als identieke teksten op verschillende websites staan.

Breid uw vermelding uit en word beter vindbaar: Uw aanvullingen, vooral op tekstueel en foto-gebied zijn dus zeer welkom! 

Staat uw winkel nog niet vermeld op outdoorwinkels.nl en wilt u graag een vermelding? Vult u dan het aanmeldformulier in. Wij behouden ons het recht voor aanmeldingen te weigeren.

Staat uw winkel wél vermeld maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan ook een bericht. Dan verwijderen we natuurlijk uw vermelding.

Contact