Linberg Camping, Caravans, Outdoor & Ski

  • Rijksweg 231, 5124 NA Molenschot
  • https://www.linberg.nl
  • 0161 - 411 246
  • ma gesloten. di t/m do 9-18. vrij 9-20. za 9-17. zo gesloten behalve koopzondagen
Bezoek de website van Linberg Camping, Caravans, Outdoor & Ski

Linberg is een caravan- en kampeerwinkel in Molenschot. Ook hebben ze veel artikelen op het gebied van wintersport en badmode. De winkel is al sinds 1968 actief is in de kampeerbranche. Bezoek Linberg.nl

Kampeerspullen

Toen Linberg lang geleden hun winkel startte verkochten ze vooral stacaravans en daarnaast een handjevol kampeerspullen. Tegenwoordig is het echter een volwaardige kampeerwinkel, met zeer veel nuttige artikelen voor op en rond de tent of caravan. Alles wat je op de camping gebruikt is hier waarschijnlijk wel te vinden. Gasflessen, kooktoestellen, kampeermeubelen, slaapzakken, tools en messen, pannen, serviesgoed en campingverlichting. Op de website vind je een groot deel van het assortiment.

Tenten

Ze verkopen diverse soorten tenten, van gewone kampeertenten tot partytenten en voortenten. Enkele merken zijn Kampa, Vango, Bardani, Coleman en Starcamp. Deze tenten kun je ook in de webshop bestellen. Een deel van de tentencollectie staat in de zomer, tussen april tm augustus opgesteld. Tijdens de tentenshow zijn er ongeveer vijftig tenten opgezet. Het winkelpersoneel helpt je graag bij het maken van een keuze.

Caravans

Ze zijn dealer van Hobby en Knaus caravans. In de showroom kun je diverse nieuwe caravans bekijken. Als je geen nieuwe caravan zoekt hebben ze ook tweedehands caravans van diverse merken, zoals Beyerland, Bürstner en Dethleffs. Dit bedrijf biedt ook mogelijkheden tot het stallen van je caravan, en reparaties. Op hun Youtube-kanaal vind je filmpjes van caravans die te koop zijn (geweest).

Er is nog een tweede filiaal van Linberg, in Hulten. Hier vind je de caravanwerkplaats en -stalling.

Deze bedrijfsvideo geeft een indruk van deze campingwinkel:

Wintersportartikelen

Ook op ski- en snowboard gebied heeft Linberg veel te bieden. Ze verkopen onder meer Ski en Board jassen en broeken. Merken zijn onder meer Peak Performance, Tenson, Columbia, IcePeak en Spyder. Verder vind je er luxe thermokleding van bijvoorbeeld Odlo en IceBreaker. Ook kun je er terecht voor onderhoud aan je ski’s of snowboard. Ski’s en boards zélf verkopen ze geloof ik niet.

Webwinkel Linberg

Je kunt bij deze winkel ook online bestellen. Het assortiment in de winkel in Molenschot is echter groter dan dat van hun webwinkel.

Betalen gaat per creditcard of iDEAL. Is je bestelbedrag hoger dan 100 euro? Dan wordt er binnen Nederland, mits er geen bijzondere afmetingen bij zitten, gratis verzonden. PostNL is verantwoordelijk voor de bezorging.

Aanbiedingen vind je op de Sale-pagina. Je vindt er verschillende scherpe aanbiedingen op het gebied van kampeerartikelen, tenten, wandelschoenen, outdoorkleding, backpacks, badmode, vrijetijdskleding, wintersportkleding, ski’s en boards.

Ervaringen met Linberg

Reviews en beoordelingen vind je onder aan deze bedrijvenpagina. Je kunt ook jouw winkelervaring achterlaten.

Bezoek de website van Linberg Camping, Caravans, Outdoor & Ski

Vergelijkbare Winkels

Schrijf een Review