Adventure Store Helmond

  • Kastanjehoutstraat 3, 5706 XX Helmond
  • http://www.adventurestore.nl
  • 0492 - 523 668
  • ma 13-18. di t/m do 9:30-18. vrij 9:30-21. za 9:30-17. koopzondagen geopend
Bezoek de website van Adventure Store Helmond

Adventure Store Helmond is een Sport- en Outdoorwinkel in Noord-Brabant. Op 1500 m2 vind je outdoorartikelen en spullen voor diverse veel beoefende sporten.

Tenten, wandelkleding, slaapzakken, slaapmatten, wandelschoenen, Nordic Walking-spullen en rugzakken zijn zo’n beetje de belangrijkst outdoor-artikelen die verkrijgbaar zijn. Op het moment van schrijven was de webwinkel niet zo goed gevuld. Veel categorieën bleken leeg. Hopelijk verandert dit op een later moment. Op de website kun je wel de folder bekijken.

Outdoor & Sport Merken

Merken in het assortiment zijn onder meer: Rucanor, Garmin, CarePlus, Meindl, Hanwag, Lowa, Teva, Hitec, Falke, Leki, Deuter, DerbyStar, Nomad, Kampa, Jack Wolfskin, Fitshape, IcePeak, GriSport, Light my Fire, Yellowstone, Deuter en Weber.

Sinds enige tijd heeft heeft Adventure Store nu ook een winkel in het centrum van Helmond geopend, aan de Veestraat 3. Met 350 vierkante meter is dit filiaal een stuk kleiner, maar toch vind je er een vergelijkbaar aanbod met de Kastanjehoutstraat. Met het spaarsysteem voor klanten heb je altijd 10% korting, wat natuurlijk lekker aantikt op dure outdoorspullen.

Sportafdeling

De meeste outdoorwinkels richten zich niet op de ‘gewone’ sporter. Adventure Store wel. In de winkel vind je benodigdheden voor onder andere Hardlopen, Tennis, Voetbal, Hockey, Fietsen, Gym/Indoor en Fitness. Ook kun je er accessoires en randartikelen krijgen, zoals hardloophorloges en sportvoeding.

Adventure Store Webshop

Gratis verzending vanaf € 100.- (of gratis afhalen in de winkel). Onder de honderd euro betaal je verzendkosten. Uiteraard geldt het 14 dagen retourrecht. De meeste producten die in de winkel staan kun je ook in de webwinkel krijgen.

Ervaringen

Klant of klant geweest bij Adventure Store Helmond? Je review is van harte welkom. Gebruik ook het sterrensysteem om deze kampeerwinkel te raten.

Bezoek de website van Adventure Store Helmond

Vergelijkbare Winkels

Schrijf een Review