Premium Bikes

Bezoek de website van Premium Bikes

Premium Bikes is een online fietsenwinkel met een breed assortiment aan e-bikes, transportfietsen, bakfietsen en nog veel meer. Ze verzenden gratis in heel Nederland. Hun webshop is premiumbikes.nl.

Premium Bikes

Ben je je aan het voorbereiden op je volgende reis met de fiets. Misschien ga je wel mountainbiken in de Alpen of mee racen in een spannende fietswedstrijd. Wat je plan en avontuur ook is, de beste fietsen bestel je eenvoudig bij Premiumbikes.nl. Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment van fietsen, elektrische fietsen, scooters en accessoires.

Ze hebben elektrische fietsen van onder meer de merken Sparta, Cortina, Batavus, Giant en Victoria. Een groot voordeel van deze webshop is dat je de meeste producten met een grote korting kunt aanschaffen. Premiumbikes biedt namelijk de laagste prijsgarantie. 

Premium Bikes 728x90 banner

Profiteer van de laagste prijs garantie van Premium Bikes 

Premiumbikes.nl is een online fietsenwinkel waar je fietsen, scooters en accessoires kunt bestellen. Premium Bikes heeft naast een webshop ook een fysieke winkel in Rotterdam die je kunt bezoeken. In het uitgebreide assortiment vind je zowel heren- als damesfietsen. De producten in het assortiment kun je aanschaffen met leuke kortingen. Premium Bikes geeft aan de laagste prijsgarantie te bieden. Ben je op zoek naar een goede fiets voor een vriendelijke prijs, dan moet je dus bij Premium Bikes zijn.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop 

De webshop van Premium Bikes is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt diverse categorie-pagina’s bezoeken om op zoek te gaan naar je de fiets van je dromen voor je volgende avontuur.

Premium bikes vierkantVerder is het ook zeker waard om de E-bike outlet pagina te checken voor goedkope elektrische fietsen. E-bikes zijn natuurlijk behoorlijk aan de prijs, zeker de grotere merken als Batavus, Cortina, Stella (hier niet te koop overigens) en Giant.

Op de website kun je verder ook een verzekering voor je fiets afsluiten en de klantenservice van Premium Bikes spreken. De webshop heeft ook een fysieke winkel in Rotterdam (Slinge 139-141) waar je terecht kunt voor de aanschaf van diverse soorten fietsen, reparatie en onderhoud. 

Bakfietsen

Ze hebben een bescheiden assortiment bakfietsen, maar wel behoorlijk mooie: de Carqon Cruise elektrische bakfiets. Ook hebben ze cube Cargo bakfietsen. Bekijk hun (elektrische) bakfietsen.

Een bestelling plaatsen met of zonder persoonlijk account 

Bespaar tijd en moeite door je nieuwe fiets voor je outdoor avontuur eenvoudig online te bestellen. Heb je een bepaald onderdeel voor je fiets nodig, dan ben je bij Premium Bikes ook aan het juiste adres. Je kunt een bestelling eenvoudig met of zonder account plaatsen. Maak je een account aan als klant, dan profiteer je van diverse voordelen. Wil je in de toekomst weer een bestelling plaatsen in de webshop, dan hoef je je enkel in te loggen. Bovendien kun je je in je persoonlijke account al je oude en huidige bestellingen zien. Je kunt veilig betalen met diverse betaalmethodes. 

Om jou veel mogelijk keus te kunnen bieden werken wij met de volgende fiets leveranciers en merken: Cortina, Giant, Cube, Batavus, Sparta, Hollandia, Rivel, Avalon, Alpina, Popal, On Way, Kron fietsen, Yipeeh, Volare en ga zo maar door. –  PremiumBikes.nl

Verzending en retournering bij Premium Bikes 

Ben je op zoek naar een mountainbike, een racefiets of een elektrische fiets, dan zit je bij Premium Bikes zeker goed. De webshop werkt nauw samen met haar fabrikanten, zodat ze continue aan de kwaliteit en prijsverhouding kunnen blijven werken. Bekijk het uitgebreide assortiment en plaats eenvoudig online je bestellen. Je kunt veilig betalen met Paypal, PayIN3, Mastercard, Visa, American Express, Giropay, IDEAL en Bancontact. Plaats je een bestelling voor 13.00 uur op een werkdag, dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Je profiteert daarnaast altijd van een gratis verzending. Als klant heb je altijd 14 dagen retourrecht. 

Bezoek de website van Premium Bikes

Vergelijkbare Winkels

Schrijf een Review